Away4 | Planlægning af ferie og fravær | VIGTIG DATO om flytning til Away4.com VIGTIG DATO om flytning til Away4.com – Away4 | Planlægning af ferie og fravær

VIGTIG DATO om flytning til Away4.com

Firmaplan holder flyttedag

Denne post indeholder vigtig dato om flytning til Away4.com.

Som tidligere udmeldt, har vi gennem længere tid arbejdet på en ny og endnu bedre version af Firmaplan. Den nye version kalder vi Away4, og baseres på al vores erfaring med Firmaplan.

Alle Firmaplan.dk kunder migreres:
Tirsdag den 31. oktober 2017, ml. kl. 18:00-24:00
(Fra dette tidspunkt vil der ikke længere være adgang til Firmaplan.dk)

Hvordan gør vi?
Flytningen er gratis og alle brugerdata, historiske registreringer m.v. kommer med over, så I kan arbejde videre som før.

Kom i gang med Away4
Straks efter flytning vil du modtage en velkomstmail fra Away4.com. Mailen er personlig og indeholder link samt brugernavn og password til løsningen. Af sikkerhedsårsager er alle adgangskoder ændret i forhold til Firmaplan.

Ny App
For den bedst mulige oplevelse anbefaler vi, at du også downloader app’en til din mobil. Du finder link til iOS og Android nedenfor.

Spørg os
Har du spørgsmål til denne post, tidspunkt for flytning eller andet, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på tlf. nr. +45 4230 9020 (hverdage ml. 10:00-15:00) eller via support@away4.com.

Away4 ApS

 Hent vores App:Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *